Sådärja

Nu har jag varit hos tandläkaren och lagat mitt allra första hål. När sprutan var klar tyckte jag allt var kul, förutom att borrningen lät lite jobbigt och fick mig att rysa. Men jag fick helt allvarligt hålla mig för skratt, två huvuden över mitt ansikte och massa saker som stack in och ut från min mun. Det kändes komiskt på något sätt.
Nu har jag köpt soppa och glass och satt mig i soffan för en myskväll. Ska bara vänta på att bedövningen år ur så att jag kan äta också..
 
 
Fick väldigt mycket respons på facebook för att jag bara nämnde Bieber. Vilket är fascinerande. Vad är det som provocerar så mycket? Är det att han är så framgångsrik? Är det för att det är en sådan hets kring honom? Är det för alla rykten som går kring honom? Det känns som att typiska flickidoler alltid ska få en massa haters, just bara för att det är massa skrik och trams kring dem. Tycker det börjar bli lite gammalt nu. 
Jag vill poäntera att när jag "hyllade" Bieber i mitt inlägg så hyllade jag hur Bieber JOBBAR. Hur han är på scenen, hur han framträder - hur han gör sitt jobb. Jag hyllar inte hans diva-beteende, allt han säger och allt han står för.