Flyttvecka

Denna vecka lär ni inte höra mycket ifrån mig (inte för att ni hörde speciellt mycket från mig förra veckan men den här veckan har jag i alla fall en ursäkt) för jag och Kim flyttar. Det är kul och jobbigt på samma gång, kul för att det ska bli spännande att flytta, jobbigt för att.. mm packa... städa.. bära... krångla... Och någonstans i detta kaos ska våra djur inte hamna helt utanför eller mitt i smeten så vi kommer skyffla bort både Skrållan och Milo till mina föräldrar på torsdag. Det ska bli skönt att bara ha mig och lägenheten att fundera på under helgen.

Såhär ser i alla fall vårat hektiska schema ut;
 
Måndag: Packa ner böcker, sortera alla papper och räkningar jag slängt ner i en låda under året, packa alla filmer + lite annat. Efter det kör vi bort ett par lådor till Farsta för att sedan åka till Ikea med FIlippa och Bella. Är de snälla kör de även oss till Farsta sen på kvällen så att vi kan dumpa alla våra nyinköpta grejer där.

Tisdag: Rensa garderoben, packa alla kläder som jag inte kommer använda under veckan. Fara iväg någonstans med de kläder jag vill skänka bort någonstans, vet inte vart än så har ni några tips på vettiga ställen man kan ge kläder till - hojta till NU. På kvällen ska jag iväg och ha filkväll med trevligt sällskap.

Onsdag: Packa det allra sista, börja småstäda lite. Lämna in datorn hos Elgiganten så att de kan bestämma hur mycket försäkringen ska ge mig.

Torsdag: Småfix, lämna djuren hos mamma och pappa för att sedan äta middag där så att jag kan se så att allting går bra med djuren. Skrållan, Milo och Sune ska ju vara hemma själva på fredagen så jag vill vara säker på att alla tre har det okej.

Fredag: Då blir det upp tidigt för att köra iväg allting till Farsta, förhoppningsvis får vi iväg allt på ett lass så att vi kan börja ställa i ordning i alla fall lite i Farsta innan det är dags att åka hem igen. Varför har vi bråttom hem? Jo vi måste hem och städa och fixa inför vår utflyttningsfest på kvällen. Lägenheten kommer vara rätt tom så alla som vill ska ha med sig sovsäck och sova kvar på golvet. Dresscode är givetvis pyjamas.

Lördag: I denna ljuvliga baksmälla så ska vi då alltså storstäda lägenheten så att det är fint inför att nästa person ska flytta in. På kvällen ska vi samla ork till att fira Bella och Filippa som har fyllt år. 

Söndag: Dags att börja få lite ordning i Farsta, det är även dags att hämta hem djuren så att de kan vänja in sig i lägenheten. Denna dag vill jag få så mycket det bara går gjort för på måndagen börjar jag jobba....


Kul vecka va? Jag är faktiskt ganska taggad ändå.

Bild från när vi flyttade sist.