"Hoppsan"

Jaha, bloggen ja. Vad har hänt sen senast? (Vänta, måste bara kolla igenom mina senaste inlägg).

....


Okej, nu är jag med. Mina sömnproblem återstår. Eller hade någon slags attack i helgen där jag sov i elva timmar i sträck. För tillfället har jag bara svårt att somna men när jag väl somnat så sover jag. Sov mig förbi alarmet både idag och igår. Inte bra att ligga 10000 sömntimmar i back när man ska gå upp tidigt varje dag för att gå till praktiken. Så ja, vad har hänt sen sist. Haha, jag vet helt ärligt inte. Har umgåtts med fina vänner, pluggat, lämnat in en examination, Ida har varit här ett par vändor vilker är så myysigt, druckit vin med grabbarna, varit på bio och hade en riktigt bra utgång i helgen också. Det är svårt att försöka sammanfatta flera veckor på ett spännande sätt så jag struntar i det.
Just nu är jag som sagt ute på praktiken, vilket är kul. Men jag saknar att sova, haha. Skönt att jag inte har så mycket på Coop de här veckorna då jag har jobbat rätt mycket och behöver en liten paus. Just nu längtar jag faktiskt lite tills på lördag när jag ska få gå dit och träffa alla muppiga kunder. När praktiken är slut kommer jag börja jobba rätt mycket igen och såg nu på schemat för vecka tolv att jag kommer få börja ta lite morgonpass också vilket är skoj för då får jag lära mig lite andra arbetsuppgifter.
Andra nyheter är väl typ att jag numera är en torsk på Bingolotto. Detta trots att jag blir jätteledsen och arg varje gång jag inte vinner något. Jag sitter alltid innan det börjar och är av någon anledning helt inställd på att jag kommer vinna en bil, jag planerar därför hur jag ska sälja den och hur mycket jag tror mig kunna få för den. Normalt. Har vunnit hundra kronor en gång, lyckan!

Annars har det väl inte hänt så mycket som är värt att nämna. Har insett att livet hemma inte är helt fruktansvärt och att jag har ganska många så fina vänner som jag borde uppskatta mer. Detta såklart samtidigt som jag längtar och räknar ner dagarna tills jag får åka tillbaka till Namibia. Pengarsparandet går bra än så länge men mars blir ganska knapert då jag inte jobbat så mycket, men jag kan äta nudlar och leva på kärlek.


Nu ska jag betala räkningar för att sedan sätta mig i sängen, läsa världens mysigaste bok, dricka te och äta naturgodis.

Rekommenderar denna bok så mycket! Jag har läst lite mindre än hälften och jag kan bara inte slita mig. Så fin och vacker bok som utlovar både tårar och skratt. Mest tårar kanske men den är vacker.