NA SE VEMJAA

Nu är jag så glad pojkar och flickor, damer och herrar, kvinnor och män, killar och tjejer!
Har haft en lång och härlig konversation med mina rumskamrater i Namibia (Marice och Eshter), planerat en massa skoj. För det allra första så kommer jag ringa upp mitt flygbolag nästa månad när jag bokar biljetterna och be dem att fixa så att jag kan stanna en helg i Johannesburg. Detta för att en viss Sydafrikans tjej vid namn Marice ( <3 <3 <3) har övertalat mig att spendera en weekend där med henne. Ta in på hotell och se sig om i staden lite, hur perfekt? Och det är inte alla som kan säga att det har haft en weekend-resa till Johannesburg, eller hur? 
Som om det inte vore nog så har vi även planerat en till resa till Amsterdam nästa sommar, Marice och jag ska åka och hälsa på Eshter. Eftersom att Marice åker ända från Sydafrika och då de tjänar mindre därborta så kommer vi dela på hennes flygbiljett för att göra detta möjligt. Det lär bli någon vecka där och det ska bli så kul, jag har inte varit i Amsterdam och Marice har inte varit i Europa - spännande, spännande! Längtar så att jag dör.


En annan rolig sak - en flygbiljett, tur och retur, från Europa till Afrika kostar runt 10.000 kronor, en flygbiljett från Afrika till Europa kostar runt 4000-5000 kronor kan någon förklara logiken i detta för mig?


Nu vill jag ställa mig på balkongen sjunga, "NA SE VEMJAAA" (lejonkungen) och gråta en skvätt av ren och skär lycka!

Lika muppiga som jag <3