Här är jag

Ja, här är jag och jag är endast här för att jag är så jäkla konstant rastlös och inte för att jag har något vettigt att skriva. Så varsågoda, här har ni ihärdiga människor som faktiskt enligt min statistik verkar gå in här regelbundet (vilka är ni ens?) något att läsa.

Fyra dagar kvar. Fyra små dagar. Allt är klart, jag och Linnea skickade in examinationen (aka vårt kärleksbarn) igår efter att ha fått klartecken från vår examinator - den är godkänd och hon gissade på att vi kommer hamna över ett D. Så någonstans mellan A-C. Jag är nöjd! Idag packade jag klart i brist på annat att göra och nu är jag helt tom. För första gången på 3,5 år så har jag absolut ingenting att göra, ingenting, alltså verkligen ingenting - INGET ALLS? Inte ens ett jobb? I alla fall i fyra dagar till, innan jag drar. Men jag har väl föreställt mig att det här ska vara typ skönt? Nä, jag har ont i magen. Bokstavligen ONT av rastlöshet och tomhet. Snacka om att jag aldrig nöjd, "Blä, blir så stressad av skolan" VS "uuhhuhu, jag har inget att göööraaa". Suck på mig! Men ja, det är väl rätt positivt av att jag inte mår bra av att inte ha några måsten, livet är ju fullt av måsten så det är la gött att jag triv med det. Typ.

De här fyra dagarna som är kvar lär väl bli de långsammaste jag varit med om men de kommer nog bli ganska mysiga i alla fall. Imorgon ska Filippa komma hit på förmiddagen och äta pannkakor, namnamnam, på kvällen ska jag över till grabbarna och spela NHL och Cards agains humanity. På lördag kommer släkten hit på dagen för att fira pappa som fyllde år förra vecka och på kvällen ska jag in till stan en sväng och säga hej då till massa finisar som ska träffas och bowla. Efter det har jag egentligen inga måsten men jag vill nog åka och vara med Kim och grabbarna igen. På söndag tänker jag inte göra ett skit. Förhoppningsvis kommer Kim över en sväng men annars nä - tänker umgås med Skrållan och pilla mig i naveln. Demonstrativt lyssna på Håkan Hellström, debattera om feminism på nätet (för det lär jag väl inte göra där), äta köttbullar och sen lösgodis och Marabou mjölkchoklad till efterrätt.
På måndag åker jag. Jepp. Japp. Jupp. Aa.. Alltså va? I'm out. Det händer. Om en vecka sitter jag förhoppningsvis runt en eld med en babian under tröjan aognaglgelsgnslgnslg JESUS vad jag längtar. Kom igen tiden SPOLA. *Knäpper med fingrarna*, nepp det fungerar inte. 

Ok, sorry för min flipp.

Eller nä, tänker inte ens be om ursäkt.