Jag missade flyget - åkte till Malmö istället.

Jag har haft tre drömmar (som jag kan komma ihåg) inatt. Båda handlade om resan till Namibia, den första handlade om att mamma och pappa släppte av mig vid flygplatsen, åkte iväg och sedan kunde jag inte hitta flygplatsen. Jag gick runt och runt och hittade alla möjliga roliga ställen och butiken men kunde verkligen inte hitta flygplatsen.
I den andra drömmen var jag på flygplatsen men mina väskor försvann hela tiden. När jag hittade min ena väska, började jag gå vidare och så vips försvann den andra väskan. Om och om igen..
I den tredje drömmen så var jag med mamma och pappa och de skulle köra mig till flygplatsen. Det var självklart för alla att vi skulle åka någonstans i Sverige där jag skulle hoppa på en båt som skulle ta mig till flygplatsen. Så vi åkte och vi åkte men jag visste inte vart båten skulle gå så jag fick panik men ingen lyssnade på mig, vi bara fortsatte köra. Någon gång kom vi överens om att Malmö, det måste vara målet, där skulle min båt gå. Vi stannade någonstans på vägen och då var Kims pappa med av någon sjuk jävla anledning, han skulle vakta mitt pass och mina flygbiljetter som jag hade gömt i ett blodpuddingspaket. Tillslut kom vi till någon håla i närheten utav malmö och då slutade bilen fungera, vi stannade på någon bilmack och då tittar jag på klockan. Klockan var nio och flyget ska gå någon gång runt halv nio. Då insåg jag även att flyget skulle ju gå från Stockholm, vi hade åkt helt fel och jag hade missat flyget - det var kört och det blev inget Namibia för mig.


Inte alls stressande drömmar och jag vaknar verkligen helt utsövd och lugn.... Haha ska jag drömma sånt här tills jag åker? Jävla resfeber som spelar mind tricks med mig....